Raziskovalni projekti za študente

Študentke in študentje, za vas smo pripravili pregled  projektov, na katerih lahko v času študija aktivno sodelujete. Namen projektnih nalog je spodbujanje sodelovanja in povezovanja UM u okoljem ter prožnega prehajanja med izobraževanjem in okoljem. Z vključevanjem v projekte se pridobijo dodatna znanja, kompetence in praktične izkušnje že v času študijskega procesa, spoznavajo se potencialna delovna okolja in se izboljšajo možnosti za lažji prehod na kasnejši trg dela.  

V kolikor si želite sodelovanja pri projektih, se obrnite na mentorja, ki projekt izvaja. Spodaj so navedeni  projekti, za katere je bila oddana prijava, kar pa ne pomeni, da bodo potrjeni. V primeru, da se kateri od projektov ne bo izvajal vas o tem obvestimo na e-mail naslov. Število študentov na posameznem projektu je omejeno. Kriterij za izbiro bo motivacijsko pismo, tako da se v tem velja potruditi.


V kolikor imate idejo za svoj raziskovalni projekt in željo po izvedbi nas kontaktirajte na elektronski naslov raziskovanje.epf@um.si