Uspešno izvedena zimska šola Spationomy 2.0 na Ekonomsko-poslovni fakulteti

V času od 3.-10. novembra je na fakulteti potekala zimska šola Spationomy 2.0. Zimska šola v Mariboru je del multidisciplinarnega projekta Spationomy 2.0, katerega namen je, da študentje pridobijo interdisciplinarna znanja – znanja s področja ekonomije, poslovne informatike, geoinformatike in kvantitavnih metod, ki jih potem skozi simulacijske igre tudi utrdijo.

Poleg Ekonomsko-poslovne fakultete so v projektu vključene tudi skupine študentov skupaj z njihovimi mentorji iz 4 visokošolskih organizacij: MVSO – Moravian Business College Olomouc, Češka republika, Ruhr-University Bochum, Nemčija, Palacky University Olomouc, Češka republika in Utrecht University, Nizozemska.

Letošnji udeleženci zimske šole so bili dodiplomski, podiplomski in doktorski študenti e-poslovanja, ki so pripravili dva mini projekta z naslovom: "The environmental aspects of digitalization in the EU and Slovenia" in "The impact of the use of document management system to the environment". Preko projekta Spationomy 2.0. so imeli izjemno priložnost za pridobivanje novih interdisciplinarnih znanj, novih poznanstev, novih načinov poučevanja ter utrjevanja znanja angleščine.

Več o tem kako je potekala zimska šola Spationomy 2.0. in kaj menijo študenti, ki so bili del projekta najdete v reportaži, ki objavljena na spletnem mestu Katedre za e-poslovanje.

 

Katedra za e-poslovanje