Program Prvi mentor

Pod okriljem AmCham Slovenija (Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji) poteka brezplačni mentorski program Prvi mentor.

Program, namenjen vsem mladim, starim od 15 do 25 let, ki razmišljajo o svoji bodoči karieri, osebnem razvoju in bi radi na svoji poti naredili korak naprej. Pri tem jim pomagajo mentorji, raznolika skupina bolj ali manj mladih posameznikov, ki imajo za seboj številne izkušnje na različnih kariernih področjih, pestre življenjske zgodbe in številne rešene izzive.

Mentorji so člani AmCham Young Leaders Cluba, ki so se nedolgo spopadali z enakimi vprašanji. Danes pa so mnogi med njimi že uspešni mladi leaderji na različnih področjih, od prava do farmacije in vse vmes. S svojim znanjem in izkušnjami si želijo bodočim mentorirancem pomagati pri iskanju odgovorov na poti do sreče in uspeha.

Mentorska ekipa je sestavljena iz več kot 80  bolj ali manj mladih mentorjev s številnimi poslovnimi izkušnjami, pestrimi življenjskimi zgodbami in mnogimi rešenimi izzivi. Preveri, kateri mentor bi lahko bil tvoj najboljši »match«: www.prvimentor.si.

Prijave za 4. generacijo udeležencev brezplačnega programa Prvi mentor so odprte do nedelje, 24. oktobra 2021. Prijavi se in si izberi svojega prvega mentorja! Lansko leto je program zaključilo 103 zadovoljni mladi mentoriranci.