Obvestilo o izvedbi pedagoškega procesa in ostalih storitev UM EPF

Spoštovani študenti, spoštovane študentke,

Zaradi omejevanja širjenja virusa COVID-19 vam posredujemo informacije v zvezi z izvedbo študijskega procesa in ostalimi storitvami na UM, Ekonomsko-poslovni fakulteti:

 1. PEDAGOŠKI PROCES REDNEGA IN IZREDNEGA ŠTUDIJA
  Do preklica je ves neposredni pedagoški proces prenesen na digitalno platformo. Podrobnejša navodila za posamezen predmet boste prejeli na študentski mail. Prosimo vas, da elektronsko pošto redno spremljate. Termini on-line izvedbe bodo potekali po urniku oz. glede na dogovorjene termine s posameznimi izvajalci v aplikaciji Microsoft Teams (več o MS Teams-ih preberite na univerzitetni spretni strani https://it.um.si/studenti, pod Organizacija dela, delo na daljavo).

 2. KOLOKVIJI IN IZPITI
  Vsi razpisani izpitni roki in napovedani kolokviji so do nadaljnjega odpovedani. O nadomestnih terminih vas bomo obveščali na študentske elektronske naslove.

 3. POGOVORNE URE
  Do preklica so odpovedane vse pogovorne ure visokošolskih učiteljev in asistentov. Na vaša vprašanja bodo v času pogovornih ur odgovarjali po elektronski pošti.

 4. ZAGOVORI ZAKLJUČNIH DEL
  Vsi javni zagovori zaključnih del bodo do preklica odpovedani. O nadomestnem terminu in načinu zagovora vas bomo pravočasno obvestili.

 5. URADNE URE REFERATOV IN MEDNARODNE PISARNE
  Uradne ure so do preklica ODPOVEDANE. Za vse informacije smo dosegljivi po elektronski pošti ali po telefonu.
  VS (02 22 90 205, jasmina.grahornik@um.si)
  UN (02 22 90 209, jerica.burjan@um.si)
  MAG (02 22 90 203, gregor.bozic@um.si)
  DR (02 22 90 206, tanja.koleznik@um.si)

  Mednarodna pisarna (02 22 90 252, feb.international@um.si)

  V kolikor nas na telefon ne morete priklicati, vas prosimo, da nam na e-naslov pošljete vaše vprašanje ali telefonsko številko, da vas bomo lahko v najkrajšem možnem času kontaktirali.

  V nujnih primerih potrdila o vpisu in potrdila o opravljenih izpitih vam bomo pošiljali v e-obliki na vaše študentske e-naslove.

 6. KNJIŽNICA IN ČITALNICA
  Knjižnica in čitalnica EPF bosta od ponedeljka 16. 3. 2020, pa do preklica zaprti.
  Gradivo si podaljšujte preko spletnih servisov COBISS+, Moj COBISS, mCOBISS ali nas kontaktirajte po e-pošti library.epf@um.si.
  V času zaprtja opominov ne bomo izdajali.

 

Ekonomsko-poslovna fakulteta Maribor