Microsoftovo združenje Business Applications Academic Community objavilo članek »COLLABORATION FOR STUDENT SUCCESS« o uspešnosti izobraževanja na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru na Katedri za e-poslovanje


V okviru
Katedre za e-poslovanje na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, letno organiziramo brezplačne delavnice za študente. Tudi letos smo izvedli dve praktični delavnici, na katerih so študentje imeli priložnost pridobiti nova znanja in praktične izkušnje, uspeh obeh delavnic pa je prepoznala tudi svetovno znano Microsoftovo združenje Business Applications Academic Community (BAAC) in pripravilo članek Collaboration for Student Success.

 


V mesecu marcu in maju 2021 smo na
Katedri za e-poslovanje v sodelovanju z dolgoletnim partnerskim podjetjem BE-terna izvedli dve praktični delavnici o uporabi in uvedbi poslovne informacijske rešitve Microsoft Dynamics 365, ki sta se med študenti izkazali kot izjemno uspešni. Gostujoči strokovnjaki iz podjetja BE-terna d.o.o. so skozi dve 4-dnevni delavnici (2x16 ur), na zanimiv način in skozi praktične naloge, predajali našim študentom uporabna znanja.


Celoten prispevek si preberite v spodnji datoteki.