Uporaba različnih orodij in aplikacij za povečanje produktivnosti [On-line delavnica]

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 20 maj 2020 ob 16:00

Do: 20 maj 2020 ob 17:30

MS Teams

Študentski svet EPF

ss.epf@um.si

Karierni center UM v sodelovanju z Ekonomsko-poslovno fakulteto Maribor in Študentskim svetom EPF organizira On-line delavnico z naslovom »Uporaba različnih orodij in aplikacij za povečanje produktivnosti«.

Zagotovo kdo od vas meni da ni dovolj produktiven, mu primanjkuje prostega časa, ima občutek, da bi lahko določeno nalogo v sklopu študija opravil hitreje, vendar z delom zavlačuje. Imamo rešitev za vas!

Vabljeni, da se nam pridružite v sredo, 20. maja ob 16:00 uri, na MS Teams.

Na delavnici se bomo osredotočili na:

  • Produktivnost v okviru dela/študija od doma,
  • Pregled in uporaba aplikacij, orodij, ki pomagajo k izboljšanju oz. povečanju produktivnosti.

Na delavnici se boste naučili uporabljati razna orodja in aplikacije, ki vam bodo pomagale povečati produktivnost v času študija, kar pomeni več prostega časa za druženje in zabavo s prijatelji.

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams. V zgornjem desnem kotu spletnega orodja kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: mvtb8w4

Za ta dogodek se izdajajo elektronska potrdila o udeležbi. Potrdilo boste prejeli na e-naslov, s katerim ste se prijavili na dogodek, zato se ne pozabite nanj tudi prijaviti. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek.

Link do prijave: https://kc.um.si/dogodki/uporaba-razlicnih-orodij-in-aplikacij-za-povecanje-produktivnosti

Več informacij o dogodku tudi na facebook dogodku: https://www.facebook.com/events/775736376294117/

Vljudno vabljeni!

 

 

Nazaj na dogodke