Informativni dnevi na EPF

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 14 februar 2020 ob 10:00

Do: 15 februar 2020 ob 12:30

Razlagova 20

EPF

pr.epf@um.si

V petek, 14. februarja in soboto,15. februarja 2020, bodo na  Ekonomsko-poslovni fakulteti potekali že tradicionalni Informativni dnevi. Študijske programe in vsebine bo zainteresiranim dijakom predstavila prodekanica za izobraževalno dejavnost doc. dr. Andreja Lutar Skerbinjek. Sledila pa bo še predstavitev utripa študentskega življenja, ki jo bodo pripravili študenti.

Ob koncu uradne predstavitve, pa bodo študenti tutorji popeljali dijake po fakulteti ter jim pokazali še prostore fakultete.

Termini predstavitve študijskih programov:

  • petek, 14. februar 2020 ob 10. uri v PB
  • petek, 14. februar 2020 ob 15. uri v PA
  • sobota,15. februar 2020 ob 10. uri v PA

Za vse, ki boste imeli dodatna vprašanja, pa bodo v avli fakultete, strokovne službe, odgovorile na vse kar vas še utegne zanimati. Več informacij o študiju na EPF najdete na spletni strani Bodoči študenti. Aktualne vsebine z EPF-a pa lahko spremljate tudi preko Facebooka.

Kako nas najdete?

Prihod z vlakom
Ekonomsko-poslovna fakulteta je od glavne železniške postaje oddaljena 5 minut peš. Informacije o voznih redih: http://www.slo-zeleznice.si/.

Prihod z avtobusom
Glavna avtobusna postaja je oddaljena ca. 200 m od železniške postaje.

Prihod z avtomobilom
Možno je parkiranje na ulici (plačljivo). Najbližja garažna hiša Garažna hiša Union (Prešernova ulica), tik ob EPF (Razlagova 14).


Dobrodošli! Mi vas že nestrpno pričakujemo.

Nazaj na dogodke