Razvoj delovne kompetence – odprtost za spremembe

Kategorija: Družbena odgovornost

Od: 08 junij 2021 ob 12:00

Do: 08 junij 2021 ob 14:30

MS Teams

EPF

tjasa.strukelj@um.si

V torek, 8. 6. 2021, se bomo ob 12:00 uri na delavnici osredotočili na razvijanje kompetence odprtost za spremembe. Danes je to ena najbolj iskanih in želenih delovnih kompetenc. Manj razvita kompetenca namreč pomeni večji napor pri delu. Koristno je, da posameznik prepozna in uravnoteženo razvija ključne delovne kompetence in pomembno je, kako učinkovito razvija svoje kompetence.

Na delavnici bomo odgovorili na vprašanje, kako pri razvijanju kompetenc ohraniti motiviranost, uravnati čustva in k cilju usmeriti voljo. Udeleženci bodo lahko ocenili, kako odprti so za spremembe. Spoznali bodo, kako učinkovito običajno razvijajo kompetence. Ugotovili bodo, kako nadzirajo in uravnavajo voljo, katere strategije uporabljajo pri tem in katere strategije bi veljalo še dodati, da bi učinkovitost razvijanja kompetenc izboljšali.

Delavnica bo potekala v MS Teams okolju, prijavite se s kodo: g7s8uqs. Trajala bo 2 uri in pol, od 12:00–14:30. Udeleženci bodo za udeležbo dobili potrdilo o udeležbi, ki ga bo izdal SrCi Inštitut Maribor. Več informacij o SrCi Inštitutu Maribor najdete na https://srci.si/.

Ključne informacije

KDO?
mag. Vesna Kovačič iz SrCi Inštituta Maribor (www.srci.si)
KAJ? Razvoj delovne kompetence – odprtost za spremembe
KDAJ? v torek, 8. 6. 2021 od 12:00–14:30
KJE? MS Teams učilnica, prijavite se s kodo: g7s8uqs 

Verjamemo, da lahko z ozaveščanjem in izobraževanjem kompetence študentov trajnostno povečamo!

V imenu visokošolskih učiteljev in sodelavcev Ekonomsko-poslovne fakultete
izr. prof. dr. Tjaša Štrukelj

Nazaj na dogodke