Let's meet, feel and discover Croatia!

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 26 maj 2021 ob 13:30

Do: 26 maj 2021 ob 15:00

MS Teams

Služba za mednarodno sodelovanje

feb.international@um.si

Dragi studenti !

Razmišljate, da bi se v bližnji prihodnosti udeležili študentske izmenjave na Hrvaškem?

Bi želeli spoznati tuje študente in tuje univerze iz  Hrvaške?

Imate ogromnoooo praktičnih vprašanj in bi želeli informacije iz prve roke?

Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno…

Dobrodošli na zanimivem, interaktivnem in promocijskem dogodku, kjer vas bomo popeljali  v deželo izjemno bogate naravne dediščine in kulturnih lepot, oazo tisočih otočkov, pisanih obmorskih mest, ljudske umetnosti, folklore, nacionalnih parkov…

 Na dogodku vas bomo seznanili z najbolj tipičnimi značilnostmi Hrvaške, kulturnimi razlikami, življenjskimi navadami, kulinaričnimi dobrotami in pa zagotovo ne manjalo tudi koristnih informacij iz študijskega področja.

Tokrat nas bo skozi virtualni izlet po Hrvaškem popeljala tuja študentka Barbara Drozdek, ki bo  prav tako predstaviia študijsko življenje na hvaških univerzah.

 Več kot odlična priložnost, da se nam pridružite!

 In še življenjska popotnica…

 Aktivno vključevanje v »svet Erasmusa+« vas bo obogatilo z novimi znanji,  vrednotami, samozavestjo, odprtostjo, jezikovnimi kompetencami, kar zagotovo potrebujete v današnjem okolju. Bodite pogumni in odprti za nove življenjske dogodivščine!

Dogodek bo potekal na daljavo s pomočjo orodja MS Teams. V zgornjem desnem kotu spletnega orodja kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: joech4j

Radujemo se susretu s vama!! Veselimo se srečanja!

Služba za mednarodno sodelovanje

Nazaj na dogodke