Let's meet, feel and discover Slovakia!

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 21 april 2021 ob 13:00

Do: 21 april 2021 ob 14:30

MS Teams

Služba za mednarodno sodelovanje

feb.international@um.si

Drahý študent !

 

Razmišljate, da bi se v bližnji prihodnosti udeležili študentske izmenjave na Slovaškem?

Bi želeli spoznati tuje študente in tuje univerze iz  Slovaške?

Imate ogromnoooo praktičnih vprašanj in bi želeli informacije iz prve roke?

Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno…

 

Dobrodošli na zanimivem, interaktivnem in promocijskem dogodku, kjer vas bomo popeljali  v deželo znamenitiv gradov, rudnikov, zgodovinskih spomenikov, trdnjav, graščin, ljudske umetnosti, folklore, nacionalnih parkov, čudežnih mineralnih izvirov,..

Na dogodku vas bomo seznanili z najbolj tipičnimi značilnostmi Slovaške, kulturnimi razlikami, življenjskimi navadami, kulinaričnimi dobrotami in pa zagotovo ne manjalo tudi koristnih informacij iz študijskega področja.

Tokrat nas bo skozi virtualni izlet po Slovaškem popeljala tuja študentka Chiara Maria, ki bo  prav tako predstavilia študijsko življenje na slovaških univerzah.

Več kot odlična priložnost, da se nam pridružite!

In še življenjska popotnica…

Aktivno vključevanje v »svet Erasmusa+« vas bo obogatilo z novimi znanji,  vrednotami, samozavestjo, odprtostjo, jezikovnimi kompetencami, kar zagotovo potrebujete v današnjem okolju. Bodite pogumni in odprti za nove življenjske dogodivščine!

Dogodek bo potekal na daljavo s pomočjo orodja MS Teams. V zgornjem desnem kotu spletnega orodja kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: joech4j

Tešíme sa na stretnutie! Veselimo se srečanja!

 

Služba za mednarodno sodelovanje

 

 

 

Nazaj na dogodke