Podjetniški roadshow »Podjetni imajo prednost«

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 13 april 2021 ob 09:00

Do: 13 april 2021 ob 10:00

MS Teams

Tovarna Podjemov in KPEP

barbara.bradac@um.si

Če vas zanimajo podjetniške priložnosti, podjetniške zgodbe, podjetniška znanja in veščine, ne smete zamuditi podjetniškega Roadshowa Maribor, ki bo potekal v torek, 13.04.2019 med 9.00 in 10.00 uro na MS Teams - Join Microsoft Teams Meeting. Organizirata ga Tovarna Podjemov in Katedra za podjetništvo na EPF.

Naše majhno mesto je zagotovo okolje, ki je zelo naklonjeno podjetništvu. K temu pomembno prispevata tudi Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru in podjetniški inkubator Univerze v Mariboru - Tovarna podjemov. Oba spodbujata inovativne posameznike k razvoju in realizaciji poslovnih idej, povezovanju z drugimi podjetniškimi entuziasti in podjetji ter pomagata start-upom pri reševanju raznolikih izzivov na svoji podjetniški poti.

Čaka te zanimiv pogovor z dvema podjetnikoma
Pot vsakega serijskega podjetnika se začne s prvo podjetniško idejo. Spoznali boste mlada zelo zagnana podjetnika Urbana Ferčeca in Mateja Žnidariča, ki bosta med drugim predstavila, kako sta med kopico idej v njunih glavah izbrala tisto, na katero se trenutno povsem fokusirata.

Spoznali bomo novo socialno omrežje Actimatch in didaktično igračo za otroke Mentacube.

Podjetništvo ni mala malica in se ga ni mogoče naučiti le iz knjig ...
Začetna navdušenost in zagon podjetnika sta na začetku zelo pomembna, dolgoročno pa vsekakor ne zadostna elementa za uspeh v poslu. Povezovanje, pridobivanje novih znanj, nenehno učenje iz lastnih napak in napak drugih ter udeležba na različnih dogodkih je še nekaj drugih elementov, ki pomembno vplivajo na rast podjetja. Podjetništva se začneš zares učiti šele, ko stopiš na njegovo pot. Še bolje pa se je učiti iz uspehov in napak drugih podjetnikov.

Pogovor bosta povezovala mag. Matej Rus in prof. dr. Karin Širec.

Vljudno vabljeni!
Katedra za podjetništvo in ekonomiko poslovanja

Nazaj na dogodke