Let's meet, feel and discover Norway!

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 10 februar 2021 ob 13:00

Do: 10 februar 2021 ob 14:30

MS Teams

Služba za mednarodno sodelovanje

feb.international@um.si

Kjære student!

 

Razmišljate, da bi se v bližnji prihodnosti udeležili študentske izmenjave na Norveškem?

Bi želeli spoznati tuje študente in tuje univerze iz  Norveške?

Imate ogromnoooo praktičnih vprašanj in bi želeli informacije iz prve roke?

Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno…

Dobrodošli na najbolj zanimivem, interaktivnem in promocijskem dogodku, kjer vas bomo popeljali v deželo visoko razvite industrije, mogočnih in osupljivih fjordov, ledenikov, spektakularnih gor, čudovitih pokrajin, mednarodnega pomorskega prometa ter bogatih rudnin.

Na dogodku vas bomo seznanili z najbolj tipičnimi značilnostmi Norveške, kulturnimi razlikami, življenjskimi navadami, kulinaričnimi dobrotami in pa zagotovo ne manjkalo tudi koristnih informacij iz študijskega področja. 

Tokrat nas bodo skozi virtualni izlet po Norveškem popeljal tuj študent Steffen Ditlef Søbstad, ki bo prav tako predstavil tudi tujo univerzo Universitetet I Bergen.

Več kot kot odlična priložnost, da se nam pridružite!

In še življenjska popotnica…

Aktivno vključevanje v »svet Erasmusa+« vas bo obogatilo z novimi znanji,  vrednotami, samozavestjo, odprtostjo, jezikovnimi kompetencami, kar zagotovo potrebujete v današnjem okolju. Bodite pogumni in odprti za nove življenjske dogodivščine!

Dogodek bo potekal na daljavo s pomočjo orodja MS Teams. V zgornjem desnem kotu spletnega orodja kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: joech4j

Vi gleder oss til å møte deg! Veselimo se srečanja!

Služba za mednarodno sodelovanje

Nazaj na dogodke