EPF go global: Let`s meet, feel and discover Germany

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 18 november 2020 ob 13:30

Do: 18 november 2020 ob 15:00

MS Teams

Služba za mednarodno sodelovanje

feb.international@um.si

Lieber student!

Razmišljate, da bi se v bližnji prihodnosti udeležili študentske izmenjave v Nemčiji?

Bi želeli spoznati tuje študente in tuje univerze iz  Nemčije?

Imate ogromnoooo praktičnih vprašanj in bi želeli informacije iz prve roke?


Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno…

Dobrodošli na najbolj zanimivem, interaktivnem in promocijskem dogodku, kjer vas bomo popeljali v deželo največje gospodarske velesile, izjemne destinacije naravnih lepot in razvoja, prestolnice piva, umetnosti,  filozofije ter dolgoletne  zgodovine avtomobilskega inženiringa.  

Na dogodku vas bomo seznanili z najbolj tipičnimi značilnostmi Nemčije, kulturnimi razlikami, življenjskimi navadami, kulinaričnimi dobrotami in pa zagotovo ne manjkalo tudi koristnih informacij iz študijskega področja.

Tokrat nas bodo skozi virtualni izlet po Nemčiji popeljali tuji študenti Theodor Petkov, Maren Streit, Aylin Türkyilmaz in Saskia Schlüfter, ki bodo prav tako predstavili kar tri nemške univerze.

Več kot odlična priložnost, da se nam pridružite!

In še življenjska popotnica…

Aktivno vključevanje v »svet Erasmusa+« vas bo obogatilo z novimi znanji,  vrednotami, samozavestjo, odprtostjo, jezikovnimi kompetencami, kar zagotovo potrebujete v današnjem okolju. Bodite pogumni in odprti za nove življenjske dogodivščine!

Dogodek bo potekal na daljavo s pomočjo orodja MS Teams. V zgornjem desnem kotu spletnega orodja kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: joech4j

Wir freuen uns darauf, Sie zu treffen! Veselimo se srečanja!

Služba za mednarodno sodelovanje

Nazaj na dogodke