EPF go global: Let's meet, feel and discover Portugal

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 28 oktober 2020 ob 13:30

Do: 28 oktober 2020 ob 15:00

MS Teams

Služba za mednarodno sodelovanje

feb.international@um.si

Caros estudantes !

 

Razmišljate, da bi se v bližnji prihodnosti udeležili študentske izmenjave na Portugalskem?

Bi želeli spoznati tuje študente in tuje univerze iz  Portugalske?

Imate ogromnoooo praktičnih vprašanj in bi želeli informacije iz prve roke?

 

 Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno…

… Potem dobrodošli na najbolj zanimivem, interaktivnem in promocijskem dogodku, kjer vas bomo popeljali v zeleno deželo zasanjanosti, obdano z neskončnimi plažami ter dolgoletno tradicijo pomorstva.

Na dogodku vas bomo seznanili z najbolj tipičnimi značilnostmi Portugalske, kulturnimi razlikami, življenjskimi navadami, kulinaričnimi dobrotami in pa zagotovo ne bo manjkalo tudi koristnih informacij iz študijskega področja.

Do not miss  the opportunity to meet Portugese students,  Ines, Margarida and Marta, who will take you to the virtual journey to Portugal! 

What’s more exciting than spending your summer exchange in the country with Atlantic Ocean coast- Sunny and colourful Portugal will be your dream Erasmus destination.

 

In še življenjska popotnica…

 Aktivno vključevanje v »svet Erasmusa+« vas bo obogatilo z novimi znanji,  vrednotami, samozavestjo, odprtostjo, jezikovnimi kompetencami, kar zagotovo potrebujete v današnjem okolju. Bodite pogumni in odprti za nove življenjske dogodivščine!

Dogodek bo potekal na daljavo s pomočjo orodja MS Teams. V zgornjem desnem kotu spletnega orodja kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: joech4j

Ficamos à vossa espera! Looking forward meeting you!

 

Služba za mednarodno sodelovanje

 

 

 

 

 

 

 

Nazaj na dogodke