Uvodni dan za bruce - generacija 2020/21

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 28 september 2020 ob 08:00

Do: 30 september 2020 ob 11:30

P1.4, Razlagova 14

EPF

pr.epf@um.si

Spoštovana Brucka, spoštovani Bruc,

dobrodošli na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru! Z vstopom na EPF študenti postanete del skupnosti, ki jo odlikujejo pomembne družbene vrednote. Želja po znanju, kreativnost, podjetnost, integriteta, spoštovanje in vključujoče sodelovanje so tiste najpomembnejše, h katerim kot fakulteta stremimo, obenem pa želimo ustvariti okolje, kjer se bomo o vrednotah pogovarjali, jih spoštovali in hkrati nanje tudi opozarjali.

Študentom, ki prvič prestopijo prag fakultete, želimo olajšati začetek študijskih dni, zato smo organizirali dogodek Uvodni dan za Bruce - generacija 2020/21, kjer vas bomo skozi izobraževalno vsebino pripravili na kombiniran študij – v predavalnici in na daljavo. Dogodek se bo zaradi omejitev v zvezi s COVID-19 ukrepi izvedel v desetih terminih med 28. in 30. septembrom 2020.

Za udeležbo na dogodku se je potrebno obvezno prijaviti, in sicer najkasneje 2 dni pred terminom dogodka. Brez prijave vstop v fakulteto ne bo mogoč. Spodaj so navedeni termini dogodka, kjer se vam s klikom na uro odpre prijavnica. V primeru, da je termin zapolnjen, vas prosimo, da se prijavite na naslednji prost termin.

Termini predstavitve – s klikom na uro se vam odpre prijavnica

 • Ponedeljek, 28. september 2020
  [ob 8. uri]   [ob 10.30 uri]   [ob 13. uri]

 • Torek, 29. september 2020
  [ob 8. uri]   [ob 10.30 uri]   [ob 13. uri] 

 • Sreda, 30. september 2020
  [ob 8. uri]   [ob 10.30 uri] [ob 13. uri]


PROGRAM DOGODKA
Pozdrav brucem
Prodekanica za izobraževalno dejavnost – doc. dr. Andreja Lutar Skerbinjek

Predstavitev študija na EPF

 • Predstavitev Tutorjev, Študentskega sveta EPF in študentskega referata,
 • urniki, predmetniki, izpiti,
 • študij na daljavo – MS Teams, Moodle, e-pošta, AIPS,
 • programska oprema,
 • dostop do knjižničnega gradiva,
 • mednarodne izmenjave,
 • spletno mreženje ter pomembni kontakti
 • idr.

Čas za vaša vprašanja 

Letošnji dogodek smo zasnovali tako, da vas praktično pripravimo na kombiniran študij, zato je pomembno, da imate s seboj:

 • Pisalo
 • Telefon, tablico in/ali prenosni računalnik, saj bomo skupaj z vami namestili programe, ki jih boste potrebovali pri študiju na daljavo.

Navodila za pristop na dogodek

Zaradi izredne situacije s COVID-19 in ukrepi povezanimi s tem, vam podajamo informacije za pristop na dogodek Uvodni dan za bruce EPF – generacija 2020/21. Dogodka se lahko udeležijo le popolnoma zdravi študenti, ki so opravili elektronsko prijavo na določen termin. Če vas ne bo na prijavnem seznamu, vstop v fakulteto ne bo mogoč.

Študenti na dogodek prinesete podpisano Izjavo o zdravstvenem stanju študenta, s katero jamčite, da je vaše zdravje skladno s pravili za vstop v prostore fakultete v času izrednih razmer. Izjava se nahaja med sorodnimi datotekami na dnu strani.


Pomembne informacije:

 1. Vstop v fakulteto brez elektronske prijave na določen termin ni mogoč, prav tako menjava terminov ni mogoča. Če vas ni na seznamu prijavljenih, se dogodka ne morete udeležiti.
 2. Pred fakulteto – Razlagova 14 (stavba nasproti Unionske dvorane) pridite natanko 20 min pred dogodkom, kajti zbiranje in grupiranje pred fakulteto ni dovoljeno. Pomembno je, da ne zamujate, saj vas natanko 15 min pred dogodkom spremljevalci odpeljejo do predavalnice. 
 3. Medtem ko se zbirate pred vhodom fakultete, upoštevajte vsaj 1,5 m varnostne razdalje.
 4. S seboj imejte masko in identifikacijski dokument (osebna, vozniška, študentska izkaznica). Na vhodu fakultete bodo preverjali vašo identiteto in prisotnost na seznamu. 
 5. Pred vstopom na fakulteto si pravilno nadenete masko in razkužite roke. Razkužilo se nahaja v avli fakultete.
 6. Zadrževanje na fakulteti ni dovoljeno.
 7. Spremljevalci vas bodo usmerili do predavalnice, kjer se bo dogodek odvijal.
 8. Uporaba stranišča bo v izjemnih primerih možna samo pred in po dogodku.
 9. Uporaba maske je obvezna ob vstopu v fakulteto in zapuščanju te.
 10. Po dogodku zadrževanje na fakulteti ni dovoljeno. Iz predavalnice vas bodo pospremili študenti tutorji do vhodnih vrat.

Na dogodek obvezno prinesite: 

 1. Pisalo
 2. Masko
 3. Identifikacijski dokument
 4. Telefon in/ali tablico in/ali prenosni računalnik

Se vidimo na Uvodnem dnevu za Bruce - generacija 2020/21!

Nazaj na dogodke