Pravno obvestilo

Predmet pravnega obvestila (pogoji in pravila uporabe)

Predmet pravnega obvestila so spletne strani portala Ekonomsko-poslovne fakultete, www.epf.um.si. Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče.
Prosimo, da pred uporabo portala preberete pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, je uporaba spletne spletnih strani prepovedana.

Uporaba spletnih strani Ekonomsko-poslovne fakultete

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.epf.um.si  za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

Avtorske pravice

Vse kar se nahaja na spletnih straneh portala Ekonomsko-poslovne fakultete, kot so slike, ilustracije, avdio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva so zaščitena z avtorskimi pravicami Ekonomsko-poslovne fakultete. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distribuiranje, ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakorkoli uporabiti gradiva brez pisnega dovoljenja avtorja ali Ekonomsko-poslovne fakultete.

Copyright © Ekonomsko-poslovna fakulteta. Vse pravice pridržane.

Omejitev odgovornosti

Ekonomsko-poslovna fakulteta ne odgovarja za uporabo portala in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine portala Ekonomsko-poslovne fakultete so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Portal Ekonomsko-poslovne fakultete uporabljate na lastno odgovornost. Fakulteta ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.

Ekonomsko-poslovna fakulteta se bo trudila zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. Ekonomsko-poslovna fakulteta lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Fakulteta ne zagotavlja, da bo portal vedno deloval pravilno, da strežniki na katerih se nahaja portal in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

Blagovne znamke & logotip

Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na portalu Ekonomsko-poslovne fakultete so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke fakultete ali z njo povezanih organizacij oziroma pooblaščenih sodelavcev, za objavo katerih ima Ekonomsko-poslovna fakulteta dovoljenje njihovih lastnikov. Pravica do uporabe znamk, logotipa ali katerekoli licence, katerih lastniki so Ekonomsko-poslovna fakulteta ali tretje osebe, brez predhodnega pisnega dovoljena ni dovoljena. Zloraba kakršnegakoli gradiva ali vsebine, prikazane na portalu Ekonomsko-poslovne fakultete je strogo prepovedana in kazniva.

Zasebnost

S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko Ekonomsko-poslovna fakulteta analizira neosebne podatke v zvezi z uporabo tega portala.

Povezave na spletne strani

Portal Ekonomsko-poslovne fakultete vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Fakulteta ni odgovorna za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh Ekonomsko-poslovne fakultete uporabljate na lastno odgovornost.