Go Global

Razmišljaš, da bi del svojega študentskega življenja preživel v tujini? Si se že prijavil na študijsko mobilnost? Morda še premišljuješ, kam bi se prijavil? Naj ti predstavimo dogodek Go Global.

Go Global je dogodek, ki ga vsak mesec na Ekonomsko-poslovni fakulteti organizira Služba za mednarodno sodelovanje EPF. S sodelovanjem  tujih študentov, ki so trenutno na EPF na študijski izmenjavi se predstavi ena izmed držav,  kamor se lahko študentje EPF odpravite na izmenjavo.

Tuji študentje vam na začetku predstavijo svojo državo, njeno kulturo, pomembne zgodovinske značilnostikulinariko in šege ter običaje. Predstavijo vam tudi univerzo s katere prihajajo (predmetnik, stil študija, ocenjevanje, študentsko življenje itd.) in mesto, kjer se te na univerza nahaja.  Prav tako lahko prisluhnete izkušnji enega izmed slovenskih študentov, ki je svojo študijsko izmenjavo opravljal v tej državi. To je odlična priložnost,  da pridobite obojestranski pogled na to Univerzo.

Da ne pozabimo; na koncu predstavitve lahko poskusite še hrano in prigrizke iz države, ki je bila tisti dan predstavljena!

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!