Izposoja

OBVESTILO:

Ker je Ekonomsko-poslovna fakulteta še vedno zaprta, se boste za prevzem ali vračilo (pred fakulteto na Razlagovi ulici 20), dogovorili po telefonu (02 22 90 237) ali po e-pošti (library.epf@um.si). Uradne ure.

Gradivo, ki si ga želite izposoditi, obvezno predhodno rezervirajte preko spletnega servisa https://www.cobiss.si/ ali mobilne aplikacije m.cobiss.si.

Za študente UM, ki še niste člani katerekoli fakultetne knjižnice, je možen le spletni vpis preko povezave https://plus.si.cobiss.net/opac7/rsu/epf/aai.

V KNJIŽNICI EPF OPRAVLJAMO IZPOSOJO ZA:

  • študente UM
  • študente izven UM ter ostale uporabnike

VPIS

  • študenti potrebujete potrdilo o vpisu, osebni dokument ali študentsko izkaznico
  • študenti UM brez statusa, osebni dokument, študentsko izkaznico ter podaljšano digitalno identiteto (uredite v referatu)
  • ostali, osebni dokument in sliko (glej cenik)
  • spletni vpis (za študente in zaposlene na UM)

ROK IZPOSOJE

  • Izposojevalni rok iz knjižnice EPF je en mesec, razen če je določeno drugače.

ISKANJE GRADIVA 


Uporabniki si gradivo najprej poiščete sami v bazi COBISS ter si izpišete postavitev (signaturo) gradiva na polici. Izpisano postavitev lahko predate knjižničarju/knjižničarki, da vam gradivo najde, lahko pa si ga poiščete tudi sami. 

Kratka navodila za izpis postavitve

REZERVACIJA IN PODALJŠEVANJE IZPOSOJENEGA GRADIVA/GESLO ZA STORITVE


Ob vpisu v knjižnico, lahko pa tudi pozneje, izpolnite obrazec kjer si določite geslo za rezervacijo gradiva preko COBISS/OPAC. Ko vas gradivo čaka, vas obvestimo po elektronski pošti. Z istim geslom lahko gradivo enostavno podaljšujete preko storitve Moja knjižnica.

Študenti UM geslo uporabljate tudi za oddaljen dostop do elektronskih virov.