Za delodajalce

Spoštovani delodajalci,

Želite, da Vaše podjetje postane prepoznavno med talentiranimi študenti? Imate ambicijo privabiti najboljše in najbolj vsestranske kadre, ki bodo Vašemu podjetju prinesli novo energijo in ideje?

Imamo odlično priložnost za Vas! Naša fakulteta predstavlja izjemno rodovitno tla za razvoj bodočih strokovnjakov v Vaši panogi. Naši študenti so prav to, kar potrebujete - mladi, ambiciozni in s najnovejšimi znanji in veščinami, ki bodo ključni za vaš uspeh.

Objavite oglas na naši spletni strani in študentom ponudite priložnost, da spoznajo Vaše podjetje in poslovno kulturo. Dajte jim priložnost, da pridobijo praktične izkušnje pri delu z Vami in s tem izboljšajo svoje veščine, ter se usposobijo na področju, ki je Vaša specialnost.

Kot fakulteta smo tukaj, da Vam pomagamo pri iskanju talentov. Z objavo Vašega oglasa na naši spletni strani Vam zagotavljamo, da boste dosegli najširši krog naših študentov, ki so pripravljeni storiti vse, da Vas impresionirajo s svojim delom in predanostjo. Objava oglasa je brezplačna.

Vabljeni, da posredujete razpise za prosta delovna mesta, pripravništva in študentsko delo na e-mail: simona.krajnc@um.si