Prva finančna agencija d.o.o. išče tržnika storitev podjetja

 

 

Smo eno vodilnih podjetij v slovenskem gospodarskem prostoru na področju upravljanja s terjatvami. Poleg odkupov terjatev in verižnih kompenzacij, smo še posebej specializirani za storitev domačega in mednarodnega faktoringa, ki je vse bolj pomemben vir kratkoročnega financiranja. Tako majhnim, srednje velikim in tudi večjim podjetjem s pomočjo faktoringa pomagamo uravnavati denarni tok in likvidnost.

V naši podružnici Limbuš, Limbuška c. 2, iščemo mlade, komunikativne in ambiciozne ljudi na delovno mesto: TRŽENJE storitev podjetja

Opis delovnega mesta:

- trženje storitev in produktov podjetja preko telefona
- pridobivanje novih strank (zbiranje kontaktov oz. zbuditi interes pri stranki za sodelovanje)

V našo delovno okolje vabimo absolvente Ekonomske fakultete, smer finance in bančništvo, podjetništvo ali računovodstvo. Od vas pričakujemo komunikativnost, pogajalske sposobnosti, napredno znanje Excela, občutek za delo z ljudmi, zmožnost opravljanja dela vse dni v tednu (od ponedeljka do petka) od 8.00 do 15.00 ure.

Vse, ki bi vas to delo veselilo in ustrezate našim pričakovanjem, vabimo, da nam pošljete prijavo s kratkim življenjepisom na naslov: zaposlitev@prvafina.si. Prijave sprejemamo do 20.01.2017.