Enodnevna strokovna ekskurzija po Sloveniji

Kategorija: Dogodki Kariernega centra

Od: 12 april 2018 ob 07:20

Do: 12 april 2018 ob 17:00

Študentski svet v sodelovanju s Kariernim centrom EPF

Te zanima kako izgleda delovni dan v uspešnih slovenskih podjetij? Te zanima kakšna znanja in veščine zahtevajo naši morebitni delodajalci?  Bi rad sklenil/a koristna poznanstva, ki ti bodo koristila pri iskanju službe?

Študentski svet v sodelovanju s Kariernim centrom EPF organizira enodnevno strokovno ekskurzijo. 

Na ekskurzijo se odpravljamo v četrtek, 12. aprila ob  7.20 uri.

Na strokovni ekskurziji  bomo obiskali tri ugledna slovenska podjetja

  • IMPOL -  Je fleksibilno, inovativno in v razvoj usmerjeno podjetje, ki se ukvarja s predelavo aluminija v vrhunske polizdelke. So zanesljiv partner v poslovanju. Svojo prihodnost gradijo na temeljih družbene odgovornosti in predanosti skrbi za svoje zaposlene. Usmerjajo se v rast in razvoj ter gradijo na skoraj dvestoletni tradiciji.
  • MIK CELJE - Podjetje MIK Celje, d.o.o. je proizvajalec PVC, ALU in lesenega stavbnega pohištva ter ponudnik celovitih rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov. V 28-ih letih obstoja je podjetje pod taktirko generalnega direktorja Francija Pliberška raslo in se razvilo v družbeno odgovorno podjetje z 200 zaposlenimi. Vizija in cilji za prihodnost so jasno zastavljeni in v skladu z našim sloganom 'Izzive spreminjamo v uspehe!'
  • GORENJE - Skupina Gorenje je eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev izdelkov za dom s 67-letno tradicijo. Svoji dve globalni blagovni znamki ter šest lokalnih blagovnih znamk so zasnovali tako, da njihovi tehnološko dovršeni, inovativni, energetsko učinkoviti in vrhunsko oblikovani aparati za dom uporabnikom v 90 državah sveta ponujajo preprosto, intuitivno uporabniško izkušnjo in jim olajšujejo življenje.

Po končani ekskurziji se bomo ustavili še na znameniti Fontani piva v Žalcu.

Kotizacija za ekskurzijo znaša 5€. Več informacij lahko najdete na naslednji povezavi: www.facebook.com/events/794620194068854/ 

Nazaj na dogodke