Slovenski tim prejel zlato priznanje ob 25. obletnici raziskave Globalni podjetniški monitor

Slovenski tim prejel zlato priznanje ob 25. obletnici raziskave Globalni podjetniški monitor

Slovenski tim Globalnega podjetniškega monitorja (GEM) je na slovesni prireditvi ob 25. obletnici raziskave, ki je potekala v Maroku, Casablanca, prejel prestižno zlato priznanje. Priznanje je bilo podeljeno za 22 let neprekinjenega sodelovanja in izjemnega prispevka slovenskega tima h globalni raziskavi podjetništva. Nagrado je v imenu GEM tima Slovenija prevzela prof. dr. Karin Širec.

Podeljeno priznanje je odraz dolgoletnega dela, inovativnosti in predanosti celotne ekipe, vključno z zaslužnim profesorjem dr. Miroslavom Rebernikom, ki je začetnik raziskave GEM v Sloveniji, vodjo GEM tima Slovenija prof. dr. Karin Širec in člani prof. dr. Polono Tominc, prof. dr. Katjo Crnogaj, prof. dr. Barbaro Bradač Hojnik, mag. Matejem Rusom in doc. dr. Ivono Huđek.

Priznanje simbolizira skupno zavezanost k razvoju podjetniškega ekosistema tako v Sloveniji kot na globalni ravni ter neprestano zavzetost za izboljšanje podjetniškega okolja ter spodbujanje inovativnosti, sodelovanja in vpliva v podjetniških skupnostih po vsem svetu