Projekt FutureForge - Izkoristite priložnost za svojo kratko predstavitev podjetjem

Vse ambiciozne študente Ekonomsko-poslovne fakultete vabimo, da izkoristite priložnost za kratko predstavitev podjetjem in drugim organizacijam. Predstavitev bo potekala v ponedeljek, 15. 4. 2024, v okviru projekta FutureForge* oziroma CareerMIX & PitchFEST dogodka.**

Izbrani študenti EPF boste imeli priložnost predstaviti svoj 3-minutni pitch in se potegovati za pozornost podjetij in drugih sodelujočih. V pitchu boste lahko predstavili svoje ideje, izpostavili svoje znanje, izkušnje, talente in zagnanost v kontekstu reševanja konkretnih problemov, ki ste se jih naučili reševati tekom študija. Kratke predstavitve bodo potekale med 9.00 in 11.00 uro v PA.

Dogodka se bodo udeležila partnerska podjetja EPF, ki študentom ponujajo priložnosti za pridobivanje praktičnih izkušenj v gospodarstvu prek študentskega dela, študijskih praks, seminarskih in diplomskih projektov, potencialnih zaposlitev ali drugih oblik sodelovanja.

Če še ne poznate formata pitcha oziroma, če ga želite izboljšati za potrebe dogodka FutureForge na EPF ali kakšnega drugega podjetniško-kariernega dogodka, vam priporočamo, da si pogledate VIDEO na tej povezavi. Več informacij in tudi osebnega treninga pa boste deležni vsi tisti, ki boste pravočasno oddali informativno prijavo.

Vabimo vas, da izkoristite to enkratno priložnost za svojo predstavitev, ki predstavlja korak za izpostavitev in pozitivni odklon od povprečja.

Če ste za sodelovanje, vas vabimo k izpolnitvi informativne prijave na tej POVEZAVI.

Predlagamo, da vzemite prihodnost v svoje roke in se prijavite takoj.

 

Lep pozdrav,

Matej Rus in Igor Perko,

vodji PitchFEST & CareerMIX

 

* Projekt FutureForge, ki ga organiziramo na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru v tednu od 15. do 19. aprila 2024, predstavlja nov karierni program fakultete, namenjen krepitvi povezav med študenti, podjetji in drugimi ključnimi organizacijami. V tednu inoviranja in kariernega ustvarjanja se bo prepletalo pet sklopov projekta: CareerMIX, PitchFest, BizBuzz, Innovation Safari, MediaMagnet Heckaton, ki zaznamujejo nov pristop k spodbujanju ustvarjalnosti, inovativnosti in sodelovanja med deležniki. Projekt postavlja nove standarde kariernega načrtovanja in prispeva k intenzivnejši integraciji študentov v aktualne potrebe gospodarstva in družbe. Več informacij o projektu najdete na povezavi: https://www.epf.um.si/futureforge

 

** Na povezavi celoten program dogodka lahko najdete dodatne informacije še o drugih priložnostih za učenje, povezovanje in mreženje, ki jih ponuja dogodek CareerMIX & PitchFEST.