Opomnik za strokovno ekskurzijo

Ne zamudite enkratne priložnosti! Strokovna ekskurzija, ki jo organizira Katedra za marketing, 21. marca 2024 v Ljubljani na konferenci Dan_d: dnevu družbenih omrežij je dogodek, ki vam lahko prinese neprecenljive izkušnje in vpogled v najnovejše trende in prakse upravljanja družbenih omrežij.

Na konferenci boste imeli priložnost slišati in se učiti od mednarodnih strokovnjakov, uveljavljenih oglaševalcev in inovativnih podjetij ter posameznikov. To je priložnost, da se povežete s strokovnjaki iz različnih industrij, slišite njihove zgodbe o uspehu in se navdihnete za lastne projekte in kariere.

Več o programu konference lahko preberete na spletni strani dogodka (www.dan-d.si).

Poleg tega je cena za udeležbo na strokovni ekskurziji le 50 €, kar je izjemno ugodna priložnost za dostop do tako bogatega znanja in mreženja. V ceno sta všteti tako kotizacija konference, kot tudi avtobusni prevoz.

Ostalo je še nekaj prostih mest, zato se čim prej prijavite, da si zagotovite svoje mesto in ne zamudite te edinstvene priložnosti za osebno in strokovno rast. Prijavite se preko spletnega obrazca na naslednji povezavi: https://forms.office.com/e/c1TwPHip5L.

Ne odlašajte in se nam pridružite na konferenci Dan_d!