Kadrovski up leta 2024

Organizacija Planet GV v sodelovanju s partnerji organizira razpis za priznanje »Kadrovski up leta 2024«. Gre za priznanje, ki se podeljuje za najboljša znanstveno-raziskovalna dela s področja kadrovskega menedžmenta, pripravljena s strani študentov, starih do 27 let.

Razpis je odprt za vse študente, ki so svoje diplomsko ali magistrsko delo na temo kadrovskega menedžmenta uspešno zaključili po 1. januarju 2023. Gre odlično priložnost za širjenje njihove prepoznavnosti in mreženje s strokovnjaki na področju kadrovskega menedžmenta.

Slovesna razglasitev »Kadrovskega upa leta 2024« bo potekala na #loveHR Summit, Slovenskem kadrovskem kongresu v Bernardinu v Portorožu, 11. aprila 2024.

Prijave so odprte do 11. marca 2024, zato vas vljudno vabimo, da spodbudite vaše študente k prijavi preko spodnje povezave:

https://skkongres.si/izbor/

Poleg tega jih ob morebitnem izboru čakajo tudi izjemne nagrade (brezplačna naročnina na spletno revijo HR&M in celoletno naročnino na fizično revijo HR&M, izbranim finalistom pa tudi brezplačno udeležbo na dogodku).