Utrip dogodkov

Aktualno dogajanje pod imenom »Utrip dogodkov« vsebuje reportaže v besedi, sliki in filmu, kjer so izpostavljene zanimive zgodbe in dosežki Ekonomsko-poslovne fakultete Maribor.

...

V sredo, 21.11. se je na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor odvijal projekt »Ali si iz pravega testa?«, za organizacijo katerega so poskrbeli tutorji EPF in Študentski svet EPF. Pod imenom projekta se skriva njihov že tradicionalni karierni sejem: ALI SI IZ PRAVEGA TESTA.

Na EPF je bil 21. novembra 2018, v skladu s Programom promocije zdravja, za zaposlene in študente, organiziran »Sadni dan«. Za dobrote iz narave je na promocijski stojnici poskrbela Zadruga Dobrina:SADNI DAN.

Dne 21. 5. 2018 je Ekonomsko-poslovna fakulteta, Katedra za tehnologijo in podjetniško varstvo okolja, gostila gostujočo predavateljico iz prakse mag. Vilmo Fece, direktorico sektorja varstva okolja ter varnega in zdravega dela v podjetju Gorenje, d.d. iz Velenja: AKTIVNOSTI OKOLJSKEGA MENEDŽMENTA V PODJETJU GORENJE, D.D.

Dijaška skupnost Maribor je 19. aprila 2018 na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru organizirala dogodek za profesorje in dijake 4. letnika z namenom, da pridobijo pomembne napotke glede mature in nasvete, kako čim bolje pisati esej: OBISK DIJAŠKE SKUPNOSTI - MATURITETNI POPOLDAN.

Na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru je Katedra za finance gostila predavatelja Dina Pinnelija, namestnika vodje enote za Slovenijo na generalnem direktoratu Evropske komisije za finančne in gospodarske zadeve (DG ECFIN), ter Ullo Hudina Kmetič in Tino Vončina, obe predstavnici za evropski semester, Evropska komisija, Predstavništvo v Sloveniji: KAKO EVROPSKA KOMISIJA OCENJUJE STANJE V SLOVENIJI?

Na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru so Klub za marketing EPF v sodelovanju z Katedro za marketing EPF in marketinški strokovnjaki, 10. aprila 2018 ponovno prižgali zeleno luč 12. Marketinškemu semaforju, odmevnejšemu in edinstvenemu dogodku v Sloveniji: 12. MARKETINŠKI SEMAFOR

Na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru je študentska sekcija Mladih projektnih managerjev organizirala okroglo mizo, kjer so povabljene gostje spregovorile o izkušnjah in problematiki spolov v poslovnem svetu, izpostavile popačeno dojemanje feminizma in skozi lastne izkušnje opisale prisotnost seksizma: USPEŠNE ŽENSKE 2018.

Študentski svet in tutorji EPF so pripravili »EPF-ov teden zdravja«, ki se je pričel s predavanjem Matije Primeca in zdravim zajtrkom, Reševalna ekipa Maribor je posredovala svoje znanje na praktičnih primerih, Curaprox Slovenija so predstavili novosti s področja ustne higiene, Marjan Savnik, pa nas je seznanil z jogo: EPF-ov TEDEN ZDRAVJA

Z namenom promocije gostovanj profesorjev EPF v tujini je Služba za mednarodno sodelovanje EPF organizirala delavnico, kjer je bil predstavljen pomen internacionalizacije in vključevanje v program Erasmus+ z vidika gostovanj na tujih institucijah: PREDNOSTI TSM GOSTOVANJ NA TUJIH UNIVERZAH ZA UČNO OSEBJE EPF.

Ekonomsko poslovno fakulteto Univerze v Mariboru sta obiskala prof. Aleksandar Grubor, dekan, in dr. Tomislav Sudarevič, prodekan za mednarodno sodelovanje, iz Univerze Novi Sad, z namenom podaljšanja Bilateralnega sporazuma. Utrip dogodka: OBISK DELEGACIJE IZ UNIVERZE NOVI SAD.

Potek informativnih dnevov na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, ki ima že 59-letno tradicijo. Študijske programe in vsebine je zainteresiranim dijakom predstavila prodekanica za izobraževalno dejavnost doc. dr. Andreja Lutar Skerbinjek. Kako na EPF pridobljeno znanje uporabiti v praksi, je v nagovoru predstavil mag. Božo Emeršič. Utrip dogodka: POTEK INFORMATIVNIH DNI NA EPF