Nastanitev

Predlagamo, da sobe rezervirate v hotelih podjetja Terme Maribor, ki nudijo posebne konferenčne popuste in dodatne storitve, med drugim transfer z bližnjih letališč. Priporočamo zgodnjo rezervacijo, saj so prenočitvene zmogljivosti v središču Maribora oz. v bližini konferenčnih prostorov omejene.

Namestitev v hotelih Terme Maribor

Podrobnejše informacije o hotelih podjetja Terme Maribor in možnostih rezervacije najdete na spletni strani http://www.termemb.si/si/ (Obrazec za rezervacije).

Hotel Piramida ****

Hotel Piramida v središču Maribora je od kraja konference oddaljen 5 minut. Gostom nudi prost vstop v rekreacijski center Fontana (2,5 km od hotela) ter parkirno mesto.

Hotel Orel *** / YH Uni

Hotel Orel se nahaja sredi starega mestnega jedra in je od kraja konference oddaljen 7 minut. Gostom nudi prost vstop v rekreacijski center Fontana (2 km od hotela) ter parkirno mesto.

Hotel Habakuk *****/****

Hotel Habakuk je od kraja konference oddaljen 5 km (10 minut vožnje z avtomobilom, mestni avtobus št. 6 – Vzpenjača). Ekskluzivni hotel z depandanso se nahaja v prelepem naravnem okolju na obronkih gozdov Pohorja in gostom nudi neomejen vstop v wellness in brezplačno parkirno mesto v garaži.

Druge možnosti namestitve v Mariboru: http://maribor-pohorje.si/