Microsoft Dynamics Academic Alliance

Ekonomsko-poslovna fakulteta Maribor je od leta 2007 aktivna članica zveze Microsoft Dynamics Academic Alliance (DyAA), kar nam omogoča dostop do različnih virov in najnovejših različic celotne prodajne linije MS Dynamics, katera vključuje:

Ob programski opremi dobimo tudi brezplačno tehnično pomoč strokovnjakov, dostop do on-line izobraževanja in učnih materialov, ki se nanašajo na programsko opremo DyAA.

Ekonomsko-poslovna fakulteta s pomočjo družine produktov poslovne programske opreme Microsoft Dynamics za podporo učenju o ključnih poslovnih procesih, konceptih ter teorijah in je ogrodje za poglobljeno razumevanje celovitih informacijskih rešitev (rešitev ERP).

EPF med najboljšimi 7 odstotki fakultet na svetu po razvrščanju Microsoft DyAA

V mesecu marcu 2010 je združenje Microsoft Dynamics Academic Alliance (DynAA) izvedlo raziskavo med fakultetami članicami združenja DynAA in jih razvrstilo v dve skupini: navadno članstvo (Foundation member) in pomembnejše članstvo (Associate member). Microsoft to članstvo na področju visokega izobraževanja, enači z razvrščanjem Microsoftovih poslovnih partnerjev med Certified Partner in Gold Certified Partner.

EPF je bila razvrščena med 1.829 fakultetami članicami združenja DynAA v 7 odstotkov (125) fakultet, ki jim je bil podeljen naziv Associate member. Članice, ki jim je Microsoft podelil ta naziv sodelujejo z Microsoft Dynamics partnerji, uporabljajo Microsoft Dynamics poslovne rešitve, razvijajo študijske materiale in jih delijo z ostalimi članicami združenja, se udeležujejo vsakoletne Microsoftove Dynamics konference – Convergence itd.

EPF je postala članica združenja DynAA leta 2007. V okviru usmeritve E-poslovanje in usmeritve Management informatike in elektronskega poslovanja uporablja v študijskem procesu več rešitev z družine Microsoft Dynamics.