Marketinška dirka

Študenti,

 

Z največjim veseljem vas vabimo, da se nam pridružite v novi sezoni tekmovanja MARKETINŠKA DIRKA in se potegujete za glavno nagrado: 2.000 €. Tekmovanje bomo otvorili v torek, 22. januarja ob 13:00 v predavalnici P0.1 s predstavitvijo izziva podjetja ENERGIJA PLUS.

 

Marketinška dirka je tekmovanje za vse študente, ki bi se radi preizkusili v reševanju poslovnih izzivov, se spoznali z delom marketinških agencij in seveda vsem, ki bi se želeli potegovati za glavno nagrado podjetja ENERGIJA PLUS: 2.000 €. Tekmovanje je namenjeno študentom vseh smeri in fakultet, nanj pa se lahko prijavijo študentske ekipe z največ 5 člani oz. članicami, ponuja pa vam unikatno priložnost, da se preizkusite v reševanju aktualnega marketinškega izziva izbranega slovenskega podjetja.

 

Podjetje ENERGIJA PLUS, tokratni partner Marketinške dirke je četrti največji dobavitelj električne energije v Sloveniji, ki skladno s svojimi vrednotami, odlično, kreativno, srčno in trajnostno skrbi za več kot 150.000 gospodinjstev in podjetij na področju cele Slovenije. Ali ste pripravljeni na njihov izziv?

 

Za vse, ki vas tekmovanje zanima priporočamo »klik« in »like« na www.facebook.com/studentskadirka, za vse dodatne informacije pa se lahko obrnete na e-naslov: domen.malc@um.si.

 

Se vidimo v torek!