Zakaj mora vsak študent ekonomije vedeti kaj pomeni kratica SAP?

Kategorija: Alumni

Od: 03 december 2018 ob 13:00

Do: 03 december 2018 ob 14:00

PA, Razlagova 20

Katedra za e-poslovanje

simona.sternad@um.si

V ponedeljek, 3. decembra 2018 je na Ekonomsko-poslovni fakulteti potekal dogodek »Zakaj mora vsak študent ekonomije vedeti kaj pomeni kratica SAP?«, ki smo ga organizirali v sodelovanju s podjetjem SAP Slovenija v okviru aktivnosti združenja SAP University Alliances.

Predavala je ga. Nataša Rojec Spindler, SAP Slovenija, ki je skozi predstavitev študentom pojasnila kratico »SAP« in katere poslovno-informacijske rešitve se za kratico skrivajo, kot npr. SAP S/4HANA (ERP), SAP C/4HANA (CRM), Hybris, SuccessFactors (HRM) itd. (več na sliki).

Študentom je skozi predstavitve posameznih rešitev približala karierne priložnosti povezane z rešitvami SAP. Z nami je delila tudi svojo izkušnjo, kako je sama postala del SAP-a in izpostavila, da je vedno dobrodošlo poznavanje poslovnih procesov v podjetjih, kjer delamo.

Naj še omenimo, da je SAP vodilni svetovni ponudnik poslovnih informacijskih rešitev (ERP), katere danes uporabljajo podjetja v več kot 120 državah po celem svetu v več kot v 100 podjetjih v Sloveniji in imajo tudi največji tržni delež na področju ERP rešitev.

Reportažo pripravila: Sara Cokan

Nazaj na dogodke