DELAVNICA - IZZIVI IN PRILOŽNOSTI ŠTUDIJA V TUJINI

Kategorija: Dogodki EPF

Od: 18 april 2018 ob 13:00

Do: 18 april 2018 ob 14:30

Študentski kotiček, Razlagova 20

Služba za mednarodno sodelovanje

sanja.kocijan@um.si

Tujina - Tako blizu pa vendar tako daleč. Program Erasmus+ študentom ponuja edinstveno priložnost, da obogatijo svoja študentska leta: z novimi poznanstvi, novimi kulturami, drugačnimi pogledi in pristopi, nepozabnimi doživetji in spomini, ki ostanejo za večno. Vsa ta doživetja pa prinašajo tudi posebne izzive, ki lahko povzročajo tudi večje ali manjše skrbi: tuj jezik, drugi običaji, neznana pravila...

Na delavnici se boste lahko spopadli s takšnimi skrbmi. Raziskali bomo pot od trenutka, ko se odločimo za takšno spremembo pa do dejanskega odhoda, poiskali lastne vire s pomočjo katerih se lahko soočimo s skrbmi in izzivi, ki jih takšna pot prinaša in razkrili glavne prednosti, ki jih prinašajo Erasmus doživetja.

Delavnica je namenjena vsem, ki razmišljate o odhodu na študijsko izmenjavo. Namenjena pa je tudi tistim, ki ste to odločitev že sprejeli in se lahko tako boljše pripravite na vse kar vas čaka, da bo tudi vaša izkušnja lahko preprosto nepozabna.

Skozi delavnico vas bo vodil Domen Malc, mag. psih., asistent na Katedri za marketing EPF, še iz študentskih časov pa tudi trener mehkih veščin, član evropskega združenja društev študentov psihologije EFPSA in trener združenja KOMISP.

Prijava obvezna do: 18. 4. 2018

Vljudno vabljeni!

Služba za mednarodno sodelovanje

Nazaj na dogodke