Uvajalni teden Univerze v Mariboru

Kategorija: Dogodki UM

Od: 28 september 2017 ob 10:30

Do: 28 september 2017 ob 13:30

Slomškov trg 15

Univerza v Mariboru

maja.marin@um.si

Draga brucka, dragi bruc!

Pred vami je eno najbolj vznemirljivih obdobij vašega življenja – študijska leta. Veseli smo, da ste se odločili ta leta preživeti na Univerzi v Mariboru. Potrudili se bomo izpolniti vaša pričakovanja in vam zagotoviti pogoje, v katerih boste lahko uspešno razvijali svoje znanje, radovednost, ustvarjalnost in inovativnost ter na koncu čim uspešneje zaključili svoj študij ter vstopili na trg dela.

Zavedamo se, da je vsak začetek težek in da se kljub pozitivnemu pričakovanju v vas morda poraja tudi negotovost zaradi vstopa v neznani akademski svet. Da bi vam ga čim bolj olajšali in vam omogočili že prve tedne študijskega leta posvetiti študiju, na Univerzi v Mariboru že pred pričetkom uradnega študijskega leta organiziramo uvajalni teden za bruce. Namen tega tedna je, da čim hitreje pridobite čim več informacij, ki so relevantne za študij in obštudijske dejavnosti, ter da se spoznate z okoljem, v katerega vstopate.

Dogodki uvajalnega tedna so organizirani na različnih lokacijah, ki so navedene v programu. Udeležba na dogodkih ni obvezna, je pa zelo priporočljiva, zato nikar ne zamudite.

Ustvarite si prihodnost in – dobrodošli!

V nadaljevanju vam pošiljam spletne povezave do prijav na dogodka, ki ju rektorat organizira v sklopu uvajalnega tedna za bruce. 

Predstavitev:
IT storitve za študente (Računalniški center Univerze v Mariboru)
Prijava na dogodek na spletni povezavi https://it.um.si/rcum/Strani/izobrazevanje.aspx?nID=67

Posebni gost: Urška Vučak Markež (diplomantka Fakultete za naravoslovje in matematiko UM; vloge v Čista desetka, Zvezde plešejo)
Prijava na dogodek na  spletni strani Kariernega centra UM

Nazaj na dogodke