Ugledno mednarodno podjetje išče mlajšega skrbnika ključnih kupcev

Iščete odlično karierno priložnost, da se izkažete v eni izmed vodilnih FMCG korporacij? Ugledno mednarodno podjetje išče perspektivno in dinamično osebo na delovnem mestu:

MLAJŠI SKRBNIK KLJUČNIH KUPCEV / JUNIOR KAM (m/ž)

Zadolženi boste za samostojno razvijanje poslovanja in odnosov z obstoječimi in novimi poslovnimi partnerji (trgovci, HoReCa segment) na določenem teritoriju znotraj vzhodne Slovenije. Delo bo v večji meri potekalo na terenu v kontaktih s partnerji, kjer boste odgovorni za razvijanje poslovanja in uresničevanje postavljenih prodajnih ciljev ter spremljanje in nadzor doseženih rezultatov. Vodstvo podjetja spodbuja samostojnost in prevzemanje odgovornosti s strani zaposlenih, zato boste imeli dokaj proste roke pri planiranju prodajnih in marketinških akcij (podjetnost, ustvarjalnost) ob ustrezni argumentaciji vaših odločitev. Vodstvo vam bo pri tem v oporo pri postavljanju strategij, ob tem boste sodelovali tudi z drugimi oddelki v podjetju za lažjo pripravo planiranih akcij ali dogodkov.

Kandidati morajo izpolnjevati naslednje zahteve:

  • VI. ali VII. stopnja izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri,
  • od 2 do 6 let delovnih izkušenj v prodaji, od tega vsaj eno leto v FMCG panogi na odgovornem delovnem mestu (prodajni predstavnik, skrbnik ključih strank ali področni vodja)
  • prodajna naravnanost in ciljna usmerjenost, analitičnost
  • odlično razvite komunikacijske veščine, fleksibilnost, radovednost
  • odgovornost, samoiniciativnost, želja po učenju in izzivih,
  • aktivno znanje angleškega jezika,
  • odlično poznavanje računalniških orodij MS Office (Excel),

Zaželene so izkušnje v mednarodnem okolju oziroma primerljive delovne izkušnje s principali preko lokalnega distributerja v FMCG panogi.

Poleg redne zaposlitve v stimulativnem okolju in prodajno naravnanem timu, podjetje zaposlenim nudi ciljno usmerjena izobraževanja in usposabljanja z namenom dolgoročnejšega razvoja celotne ekipe.

Če se prepoznate v navedenem kariernem izzivu, vas vabimo, da nam pošljete vaš vlogo v angleškem jeziku na: ziva.cotic@profil.si 
Profil d.o.o., Parmova ul. 53, 1000 Ljubljana / T: +386 1 280 54 00 / F: +386 1 280 54 09 / www.profil-group.com