ISS mednarodni poslovni pripravniški program - nova delovna mesta

Morda imate službo – ampak, a imate načrt?

ISS mednarodni poslovni pripravniški program

 

Ste ambiciozni, talentirani in želite nadgraditi svojo kariero?

 

Nudimo omejeno število delovnih mest mladim profesionalcem z vodstvenim potencialom in poslovno miselnostjo. Uspešni kandidati se bodo pridružili naši novi skupini managerjev v regiji EMEA, ki bodo vodili preobrazbo ISS od posameznega ponudnika storitev k ponudniku celovitih facility rešitev.

 

S pričetkom v mesecu septembru boste v skladu z našim intenzivnim programom postavljeni v takojšnje vodstvene vloge, kar vam bo zagotovilo odlično razumevanje in spretnosti v okviru delovanja, partnerstva s strankami in strategijo podjetja. Od prvega dne dalje vam bo dodeljena oseba naše vodilne ekipe, ki bo vaš osebni trener in mentor. Nato boste opravljali posamezne projekte na naših največjih področjih delovanja in razvoja dejavnosti na lokalni, regionalni in globalni ravni. Med trajanjem programa boste v treh mesecih postavljeni v vnaprej določene vloge v različnih državah, tako boste resnično dobili vpogled v naše globalno poslovanje.

Naša želja je, da vam po zaključenem 18 mesečnem programu ponudimo menedžersko vlogo v podjetju, naš dolgoročni cilj pa je, da napredujete na višji menedžerski položaj.

 

Ali ste pravi material za pripravnika?

Imate diplomo na poslovnem področju in ustrezne delovne izkušnje, bodisi kot pripravnik, študentsko delo ali zaposlitev, na primer na področju upravljanja, prodaje ali svetovanja.

 

Vidite svojo prihodnost znotraj vodstvenega menedžment tima in ste pripravljeni investirati svoj čas in napor v svojo kariero.

 

Kot oseba, uživate v kompleksnih izzivih in znate pokazati svoj analitičen, odločen in vodstveni potencial za podporo naročnikom pri njihovem poslovnem razvoju. Vaša ambiciozna miselnost je uravnotežena med spoštljivim in empatičnem odnosom do ljudi okoli vas.

Prav tako tekoče obvladate komunikacijo v angleškem jeziku - tako govorno kot pisno

- in se zavedate, da je potrebno slediti kulturi in vrednotam podjetja.

Pričakujte lahko zahteven postopek zaposlitve - in odgovorno delovno mesto.

 

Zaposleni boste v Sloveniji, med samim programom pa boste odgovarjali direktorju enega izmed vodilnih oddelkov.

Nudimo dobre pogoje dela, pozoren in sodelujoč menedžment in atraktivne možnosti razvoja.

 

Če se želite pridružiti našemu ISS mednarodnemu poslovnemu pripravniškemu programu, morate biti pripravljeni na intenziven proces rekrutiranja. Spoznali boste profesionalne specialiste za rekrutiranje, menedžerje in svetovalce, ki vas bodo podpirali pri nadgradnji vašega znanja in osebnem razvoju. Proces bo v mesecu maju dosegel vrhunec v našem ocenjevalnem centru na Dunaju, kjer bodo kot ocenjevalci prisostvovali direktorji posameznih držav in ostali vodilni zaposleni.

 

Če izpolnjujete vse navedene pogoje, se čim prej prijavite, vaš Europass CV v SLO in ANG jeziku pa pričakujemo najkasneje do

17.03.17 na e-mail kadri@si.issworld.com. Če imate dodatna vprašanja, prosim pokličite na ISS Facility Services, Tržaška cesta 53, 2000 Maribor, Nataša Zemljič Tel: +386-2-450-33-14