Delavnica osebnostnega profiliranja Zavod Ypsilon

Kategorija: Dogodki Kariernega centra

Od: 29 november 2016 ob 11:00

Do: 30 november 2016 ob 15:00

S3 (Razlagova 20)

KC

miha.zefran@ypsilon.si

Veste, katere so vaše prednosti in področja, kjer ste res dobri? Poznate svoje šibke točke in katere so priložnosti za nadaljnji razvoj? V kakšnem delovnem okolju ste najbolj učinkoviti? Kakšna je vaša osebna vizija in kje se vidite čez 5 let?

To niso lahka vprašanja! Za odgovor nanje si mora posameznik vzeti čas in razmisliti. Pri tem so mu lahko v pomoč različni osebnostni vprašalniki, ki mu lahko dajo dodatne informacije o profilu sposobnosti in potenciala, osebnostnih lastnosti, profilu motivacije, vrednot in kariernih ambicij.

Na delavnici Osebnostnega profiliranja bomo za vsakega udeleženca izdelali osebnostni profil in dobljene rezultate interpretirali, tako da dobijo smisel v kontekstu trga dela in delovnega okolja.

Ključni poudarki delavnice:

  • Izdelava osebnostnega profila
  • Kje se vidim čez 5 let?
  • 'Personal pitch'
  • Naslednji koraki sodelovanja v projektu Made with Y

Prijave sprejemamo na povezavi: http://bit.ly/mwyopmb

Udeležba na delavnici je brezplačna s podpisom dogovora o sodelovanju v projektu Made with Y. S tem pridobite možnost brezplačnega sodelovanja v nadaljnjem bootcamp izobraževanju, povezovanju s podejtji in tematskih delavnicah. Več informacij o projektu in dogovoru na miha.zefran@ypsilon.si.

*Na delavnici bomo uporabljali računalnik. V kolikor ga imaš, ga prinesi s seboj.
**Brezposleni, ki ste registrirani na ZRSZ svojemu svetovalcu sporočite, da se boste udeležili delavnice, pridobili boste potrdilo o udeležbi in na ZRSZ lahko zaprosili za povračilo potnih stroškov.
*** Pogoja za sodelovanje: Starost do 30 let in ne smete biti zaposleni s pogodbo o zaposlitvi (redno zaposleni). 

Nazaj na dogodke