Finančna hiša vas vabi na predavanje: Do lastnega stanovanja brez kredita

Kategorija: Alumni

Od: 05 december 2016 ob 16:00

Do: 05 december 2016 ob 17:30

Predavalnica PA, Razlagova 20

Karierni center EPF

natasa.dreu@um.si

Misel na lasten dom, kjer smo sami svoj mojster, kjer nas nihče ne more nadlegovati in preverjati je eden prvih izzivov, ki se jih mladi lotimo takoj po prvi resni zaposlitvi. A pot do nakupa lastne nepremičnine je zavita v tančico skrivnosti in negotovosti, saj je med Slovenci izjemno priljubljeno najemanje kredita, kar za seboj potegne velike spremembe. Se da tudi drugače? In Kako?

Vabimo vas na predavanje:

DO LASTNEGA STANOVANJA BREZ KREDITA

Predaval bo David Fister, uni. dipl. prav. i
z FINANČNE HIŠE d.o.o.

Razkrili vam bomo kako Slovenci kupujemo nepremičnine in pokazali, da z malo zvitosti in znanja do lastne nepremičnine lahko pridete tudi drugače, predvsem pa ceneje.  Pokazali vam bomo majhne trike, ki so povprečnim ljudem ujetim v utečeni stroj bančništva prikrite.

Udeležencem predavanja bomo pokazali pot do zaposlitve in kariernega uspeha v našem podjetju.

FINANČNA HIŠA d.o.o. je že dvanajsto leto vodilna finančna neodvisna družba na področju naložbenega svetovanja. Edino podjetje v Sloveniji v finančni panogi, ki je prejelo ZLATO BONITETNO ODLIČNOST. Njihove strokovne prispevke objavljajo v reviji Moje finance, Finance, Kapital, odgovarjajo na novinarska vprašanja v zvezi z osebnimi financami za časopise: Delo, Dnevnik, Finance in za televizije: Planet TV in TV3. Predavali so že študentom na Ekonomsko poslovni fakulteti v Mariboru, na Ekonomski fakulteti Ljubljana in na Fakulteti za management v Kopru, v Smelt dvorani, Ljubljana. Spoznajte jih www.financnahisa.si

OBVEZNA PRIJAVA!

Datoteke

Nazaj na dogodke