Predstavitev projekta "Made with Y"in delavnici za mlade

Kategorija: Dogodki Kariernega centra

Od: 23 november 2016 ob 14:00

Do: 23 november 2016 ob 15:30

S3.3 (Razlagova 14)

KC

miha.zefran@ypsilon.si

V Zavodu Ypsilon začenjajo projekt Made with Y, ki bo mladim pomagal do prve redne zaposlitve. Projekt je namenjen mladim iskalcem zaposlitve na eni ter podjetjem, ki iščejo kompetenčen kader za zaposlitev na drugi strani. S široko partnersko mrežo organizacij Made with Y predstavlja inovativno prakso na področju trajnega zaposlovanja mladih.

Cilj posveta:
- predstaviti projekt Made with Y,
- predstaviti časovnico projekta in aktivnosti za mlade,
- informirati o pogojih za vključitev,
- okrogla miza z delodajalci: Kakšne so potrebe delodajalcev? Kaj iščejo v mladih?,
- delavnici (potekata istočasno) 50 korakov do zaposlitve in karierni coaching,
- networking.

Delavnica 50 korakov do zaposlitve:
Tudi ti stojiš pred življenjsko preizkušnjo – kako najti zaposlitev? Pot do zaposlitve v današnjih časih ni lahka in le tisti, ki se na to pot podajo ustrezno pripravljeni, uspejo. Potrebna so namreč različna znanja in kompetence, da se posameznik uspešno predstavi na trgu dela in prepriča delodajalca, da je ravno on pravi za določeno delovno mesto. Na delavnici se bomo spoznali s 50 ključnimi koraki, ki lahko odločilno vplivajo na tvojo zaposlitev. Ampak prvi korak moraš narediti ti. Prideš?

Delavnica karierni coaching:
Ste na začetku svoje karierne poti in želite zastaviti relevantne in dosegljive karierne cilje? Pomembno je, da se najprej dobro zavedate, kaj si zares želite, kakšne so vaše kompetence in v kakšnem okolju si želite delati?
Pri tem vam lahko pomaga karierni coaching, saj je zastavljanje pravih vprašanj je ključnega pomena. Karierni Coaching je interaktiven proces, kjer udeleženec aktivno sodeluje, saj je tako proces za posameznika uporaben in učinkovit.

Datoteke

Nazaj na dogodke