Poznaš Word, Excel, PowerPoint in druge MS Office pripomočke? Dokaži to na vseslovenskem MOS tekmovanju.

V ponedeljek, 11.1.2016 se je na Ekonomsko-poslovni fakulteti pričelo prvo Microsoft Office Specialist (MOS) tekmovanje v Sloveniji. MOS certificiranje je mednarodno priznano preverjanje znanja iz pripomočkov Microsoft Office 2013. Znanja iz pripomočkov Microsoft Office spadajo med osnovna znanja za zasedbo številnih delovnih mest. Raziskave trga dela tudi kažejo, da večina zaposlovalcev smatra pridobljene certifikate za enega od kriterijev za zaposlitev (Več…).

 

 Tekmovanje poteka v štirih kategorijah, in sicer MOS Word osnovni, MOS Excel osnovni, MOS PowerPoint, in MOS Drugi (sem spadajo vsi drugi certifikati, kot so MOS Word napredni, MOS Excel napredni, MOS Access, MOS Outlook, MOS OneNote, MOS SharePoint).

 Najboljši tekmovalci v posamezni kategoriji (glede na osvojene točke in porabljen čas), bodo prejeli atraktivne nagrade, ki jih podarja Microsoft Slovenija.

 Preverjanje poteka v izpitnem centru EPF, kjer rešujete praktične naloge. Če v 50 minutah rešite pravilno vsaj 70% nalog, postanete Microsoft Office Specialist.

 

Več informacij o tekmovanju in prijava preko spletne strani ali po e-pošti na eposlovanje.epf@um.si.

 

Sprejmite izziv in postanite MOS zmagovalec!

 

Več informacij: mos.e-poslovanje.eu