5. karierna tržnica v živo

5. karierna tržnica v živo

Rektorat Univerze v Mariboru

sreda, 18. april 2018

 

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že peto leto zapored prireja dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade. Dogodek 5. karierna tržnica v živo študentom in diplomantom UM ter iskalcem zaposlitve omogoča priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Na kariernem sejmu se bodo udeleženci osebno srečali z delodajalci in se jim tudi predstavili, na hitrih zaposlitvenih razgovorih pa z njimi izvedli 5 minutne zaposlitvene razgovore. Ob mnogih delodajalcih se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela. Letos se bo sejma in hitrih zaposlitvenih razgovorov udeležilo več kot 15 delodajalcev, Hitrih zaposlitvenih razgovorov, na katere se bodo morali udeleženci predhodno prijaviti in smo zanje izvedli tudi predhodno skupinsko svetovanje, se bo lahko udeležilo več kot 100 kandidatov.

Program 5. karierne tržnice v živo:

Aktivnost

Termin izvedbe

Prostor

Uradna otvoritev dogodka

10.00

Dvorana Borisa Podrecce, dvorana Antona Trstenjaka  in Univerzitetna galerija UM;

Karierni sejem

10.00 – 12.00

Dvorana Borisa Podrecce, dvorana Antona Trstenjaka in Univerzitetna galerija UM;

Spremljevalni program:

        -      CV Klinika

10.15 – 10.45

Spominska soba Leona Štuklja UM

-      Brezplačno profesionalno fotografiranje za življenjepis;

10.15 – 12.00

Dvorana Frana Miklošiča UM

       -      Kratka predstavitev ukrepov za mlade

11.00 – 11.15

Dvorana Borisa Podrecce UM

Hitri zaposlitveni razgovori

12.00 – 13.00

Velika dvorana UM

 

Za sodelovanje na hitrih zaposlitvenih razgovorih je potrebna prijava k posameznemu delodajalcu najkasneje do 12. marca 2018. Povezave so v nadaljevanju:

 

 

Za udeležbo na kariernem sejmu pa je potrebna prijava preko spletne strani Kariernega centra Univerze v Mariboru, kar najdete tukaj.

 

Delodajalci na dogodku: Zavod center nova – Fima;  Talum d.d.; M&R Automation GmbH; Lek d.d., član skupine Sandoz; Kadring – kadrovsko in poslovno svetovanje, d.o.o.; Agencija M servis, Kadrovske storitve, d.o.o.; E-študentski servis; BOXMARK Leather d.o.o.; LASERTEHNIK MARFIN, d.o.o.; Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.; Palfinger d.o.o.; Študentski servis, d.o.o.; Henkel Maribor d.o.o.; SSI Schaefer d.o.o.; LES-MMS d.o.o. (lesnina XXXL); GKN Driveline Slovenija, d.o.o.; BOOM SOFTWARE AG; Jungheinrich Systemlösungen GmbH; PIA Automation Austria GmbH; Deloitte d.o.o.; Pikapoka d.o.o. …

 

Drugi udeleženci na dogodku: Zavod za zaposlovanje RS, OS Maribor in OS Ptuj, Univerza v Mariboru – pisarna za projekte; Karierni center UM, Študentski svet Univerze v Mariboru, Tovarna podjemov…

 

Organizatorji:

Karierni center Univerze v Mariboru, Zavod RS za zaposlovanje – OS Maribor in OS Ptuj

 

 

V upanju, da se vidimo na sejmu in hitrih zaposlitvenih razgovorih, vas lepo pozdravljamo.

 

Karierni center Univerze v Mariboru

Zavod RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj